(0031) 6 18245653 info@pevank.com

Over mij

Hallo ik ben Peter. Senior consultant Microsoft Dynamics 365 | Business Central (voorheen Navision) met meer dan 36 jaar ervaring.

35 jaar ervaring.

Mijn verhaal:

Mijn carriere in de IT begon al in 1978 als  medewerker computerafdeling bij de Stoomvaart Mij Zeeland in Hoek van Holland. Daar werkte ik in een klein team  met een Nixdorf Computer. Ik heb daar leren programmeren in Business Basic. Daarna heb ik een aantal jaren als zelfstandige gewerkt  in de confectie. In 1985 ben ik gevraagd bij Nixorf Computer vanwege mijn kennis van programmeren in combinatie met mijn kennis van de confectiebranche. bij klanten zoals o.a. Maison de Bonneterie. Later mijn expertise uitgebreid richting de Oliehandel.

Ervaring met:

K

Programmeren (C/al code Navision)

K

Consultanty

K

Functioneel ontwerpen maken

K

Opleiding / begeleiding gebruikers

K

Support en helpdesk

Optimaliseer uw Dynamics 365 / NAV systeem !

 

 

Neem vrijblijvend contact met me op

 06 11245653